Vijojnë protestat e qytetarëve për projektin e  “Unazës së Madhe”. Banorët e Bregut të Lumit në Njësinë Administrative 8, kanë dalë sot në protestë për prishjen e banesave të tyre dhe për mungesën e dëmshpërblimeve nga ndërtimi i Bulevardit të Ri.