Gara e “Rally de Ranchos” në Buenos Aires mund të kishte përfunduar në një tragjedi të vërtetë.

Përfshirja në flakë e një prej makina garuese, e pilotuar nga Ezequiel Castanon dhe bashkëshoferi Julian Arzeno, krijoi panik te tifozët dhe drejtuesit e garës.

Gjithsesi, dalja e shpejtë e dy pilotëve bëri që gjithçka të qetësohej.

Megjithatë, makina u përfshi nga flakë të mëdha, duke u shkrumbuar thuajse e gjitha.

Pas incidentit, Castanon shkroi në “Instagram”: “Unë dua të falënderoj autoritetet dhe forcat speciale, mbi të gjitha zjarrfikësit që ishte të gatshëm për të na ndihmuar, si dhe Sergio Centorame dhe lundërtarin tim Julian Arzeno. Pa ata makina nuk do të ishte ruajtur. Së dyti, dua që kjo të jetë e dobishme për shoferët”.