• Tirana 26 °
 • Durres 26 °
 • Elbasan 26 °
 • Fier 25 °
 • Gjirokaster 28 °
 • Korce 20 °
 • Kruje 26 °
 • Kukes 18 °
 • Lezhe 27 °
 • Sarande 28 °
 • Shkoder 27 °
 • Vlore 24 °
 • Ulcinj 24 °
 • Pristine 22 °

Episodi ndodhi në turneun ATP Challenger në Kazakistan, ku Martinez humbi dueli ndaj boshnjakut, Tomisllav Brkiç dhe nisi të përplas me sa fuqi që kishte rraketën në tokë.

Brenda pak minutash, veprimi i Martinez u bë viral, duke zënë faqet e para të “memeve”.