Një video tregon se si një burrë në dëborë i vuri aftësitë e tij në provë duke e kthyer me sukses një çati të mbuluar me dëborë në Finlandë në një pistë skish vërtet argëtuese.

Videoja paraqet, Niels Schack si skiator në dëborë, duke filluar të rrëshqasë ngadalë nga çatia në një ndërtesë.

Ndërsa ai po zbret, Schack është në gjendje të kontrollojë tabelën kur del nga çatia në një strukturë të ngushtë mbështetëse.

Ai pastaj vjen në fund të rrëshqitëses dhe bën një ndalesë të sigurt.

Miqtë e përshëndesin atë pas aftësive të tij të jashtëzakonshme si skiator dhe falë edhe guximit që ka treguar.

Dhjetë sekonda kalojnë para se ai të arrijë në fund.