Në aksin Lezhë-Shkodër paraqitet rrezikshmëri për drejtuesit e automjeteve pasi dëbora e rënë ka ngrirë dhe firma e kontraktuar për mirëmbajtjen e rrugëve akoma nuk duket në terren.

Si pasojë e ngricave një automjet ka dalë nga rruga në Gjadër, por fatmirësisht nuk ka patur të lënduar.

Ndërkohë si në qarkun e Shkodrës dhe në atë të Lezhës, nuk raportohet për rrugë të bllokuara, por në shumicën e akseve rekomandohet përdorimi i zinxhirëve.