Një aksident i  rëndë ndodhi në Arizona. Nga aksidenti i rëndë mbeti i vdekur shoferi.

Anna P. Rodriguez po ngiste një Ford Ranger me shpejtësi të lartë dhe po parakalonte një makinë tjetër kur humbi kontrollin e mjetit.

Momenti i humbjes së kontrollit ishte fatalm duke bërë që makina të rrotullohej disa herë. Nga rrotullimi shikohet që pasagjeri del nga makina.

Shikoni pamjet e rënda: