Një shqiptar nga Kosova i cili jeton dhe punon në Gjermani është bërë shumë personazh i njohur në rrjete sociale pasi video e tij po qarkullon me shpejtësi.

Ai shfaqet në video teksa këndon një këngë të dhimbshme gurbeti .

Shumë kanë komentuar se me zërin e tij ai ja kalon dhe shumë këngëtarëve.

Ai punon në sektorin e ndërtimtarisë diku në Gjermani.

Për më shumë ndiqni videon.