Video që shihni është xhiruar në Carolinën e Veriut dhe është postuar në rrjetet sociale nga fatlumi protagonist që më pas largohet i terrorizuar, Romulus McNeil.

Në pamje burri duket që ecën me një çadër në dorë pasi po bie shi.

Me pas një rrufe bie shumë pranë Romulus, aq sa e bën t’i bjerë çadra nga dora. Ngjarja ka ndodhur në 16 gusht, gjatë një stuhie në shtetin amerikan.