Pamjet që shihni vijnë nga Durgapur në Indi, ku shoferi i një trajleri ka gabuar plotësisht me llogaritë dhe avioni i braktisur që ai po transportonte me mjetin e tij ka mbetur poshtë një urë në Autostradë.

Fatmirësisht aksidenti nuk ka shkaktuar viktima apo dëmtime në strukturën e urës ku ka ngecur.