Ky është momenti shokues kur një burrë hidhet nga një shkëmb 60 metra drejt e në det.

Teksa ai bie me bark në ujë, zhytësi shihet të përjetojë dhimbje shumë të mëdha. Më pas u mor vesh se për shkak të pakujdesisë së tij dhe guximit të tepruar, ai kishte thyer shpinën.

Filmime shokuese tregojnë se si burri hidhet nga shkëmbi i lartë në ujin e cekët.