Parisi ka përkujtuar viktimat e sulmit terrorist të supermarketit kosher të 4 viteve më parë në kryeqytetin francez.

Gjatë përkujtimores së 9 janarit të pranishëm ishte edhe kryebashkiaku i Parisit, Anne Hidalgo, zyrtarë të lartë francezë si dhe të mbijetuarit e të afërmit të viktimave.

Kujtojmë që janar të 2015, të paktën 17 persona humbën jetën nga një sulm i ekstremistëve islamikë, të cilët sulmuan gazetën satirike Charlie Hebdo dhe supermarketin kosher.