Një përplasje e tmerrshme ka ndodhur ditën e sotme në Çmimin e Madh të Japonisë për garat me motorë.

Në Japoni është duke u zhvilluar gara, ndërsa Alex Markez, i cili është vëllai i vogël i Mark Markez, e ka përfunduar para kohe këtë garë.

Piloti ishte duke marrë një kthesë jo edhe shumë të fortë, dhe në atë moment humbi kontrollin duke fluturuar në ajër.

Pastaj motori i tij përfshihet nga flakët, ndërsa Markez duket disi i dëmtuar.