Shumë prej nesh i kanë frikë gjarpërinjtë, por kjo video e këtyre policëve është duke bërë xhiron e rrjetit.

Sipas medieve të huaja, bëhet fjalë për pamje kur dy policë shihen të tmerruar, kur vërejnë se në shtëpinë e tyre ishte futur një gjarpër.

Dhe derisa njëra tenton të kapë gjarprin për ta larguar nga aty, një tjetër shihet teksa filmon ngjarjen. Ajo dëgjohet duke bërtitur, e frikësuar.