Presidenti Meta po zhvillon një vizitë tek arbëreshët e Italisë në Kalabri i shoqëruar edhe nga Presidenti i Republikës Italiane.

Eshtë vlerësuar si vizitë historike, e para e dy Presidentëve së bashku te arbëreshët.

Presidenti Meta u prit në një mënyrë shumë të ngrohtë e vëllazërore të arbëreshëve  në Kolegjin e Shën Adrianit në Shën Mitër Koronë ku merr pjesë dhe Presidenti italian Mattarella.

Pritja e Presidentit Meta në Kolegjin e Shën Adrianit në Shën Mitër Koronë

Pritja e ngrohtë e vëllazërore e arbëreshëve për Presidentin Meta në Kolegjin e Shën Adrianit në Shën Mitër Koronë ku merr pjesë dhe Presidenti italian Mattarella

Publiée par Integrimi Online sur Mercredi 7 novembre 2018