Vijon kthimi i azilantëve

Autoritetet gjermane kanë vijuar në 10 ditët e fundit kthimin dhe riatdhesimin e emigrantëve shqiptarë, duke larguar nga vendi i tyre plot 228 shtetas. Dita që ka shënuar numrin më të lartë të kthimeve ka qenë 15 shkurti, me rreth 125 persona të riatdhesuar në rrugë ajrore.

Ndërkohë, në datat e tjera janë verifikuar këto shifra: 11 shkurt, 25 të kthyer; 16 shkurt, 1 i kthyer; 18 shkurt, 44 të kthyer; 19 shkurt, 14 të kthye dhe më datë 20 shkurt 19 persona të kthyer.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al