Foto nga ‘Vlora e fshehur’.

Një stok i vjetër gurësh të gdhendur, me gjasë për qëllime funerare, janë gjetur gjatë punimeve për qendren historike, të hedhura bashkë në një kanal të vjeter e të bllokuar prej dekadash.

Lajmin e bën me dije Artan Shkreli i cili njofton gjithashtu se Arkeologjia e Shpëtimit, po analizon materialin dhe prejardhjen eventuale.