Vogëlushi nuk i përmbajti emocionet, gjatë ceremonisë martesore të prindërve (Foto)

Ceremonitë martesore janë ngjarje emocionale, pavarësisht nëse jeni të afërm apo i keni shumë të largët të porsamartuarit.

Më së shumti emocionohen familjarët dhe miqtë, kur martohet dikush shumë i afërm i tyre.

Njëjtë ka reaguar edhe një vogëlush gjashtëvjeçar nga Anglia, të cilit po i martoheshin prindërit.

“Kur pa nënën në të bardha, nisi të qante dhe nuk ndaloi derisa përfundoi ceremonia”, ka thënë fotografi që shpërndau fotografitë.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al