Ylli: Dyert e Inspektoriatit të Punës gjithnjë të hapura dhe mikpritese për studentet

Drejtori i Inspektoriatit Shtetëror të Punës z. Dritan Ylli së bashku me Dekanin e Fakultetit të Shkencave Sociale Prof. Edmond Rapti nënshkruan sot një marreveshje bashkëpunimi midis dy institucioneve.

Ylli 1Ylli u shpreh se është shumë e rëndësishme që edukimi dhe informimi për rregullat e punës, për të garantuar një mjedis pune të sigurtë për jetën e punonjësve, duhet të fillojë që nga bankat e shkollës.

Drejtori Inspektoriatit Dritan Ylli theksoj se dyert e Inspektoriatit të Punës do jenë gjithnjë të hapura dhe mikpritese për studentet që ndjekin praktikat mësimore, që të aftësohen më shumë për administratën dhe tregun e punës në tërësi. Institucionet publike, por dhe ato private kan nevojë për më shumë të rinj të kualifikuar.

Burimi:(Integrimi.al/E C)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al