Zhvillohet simpoziumi i bashkëpunimit rajonal për sigurinë dhe shëndetin në vendet e punës

Sot në Ohër, u zhvillua simpoziumi i bashkëpunimit rajonal për sigurinë dhe shëndetin në vendet e punës, me pjesëmarrjen e inspektoriateve të punës së gjithë shteteve të Ballkanit. I pranishëm në këtë takim ishte dhe drejtori i Inspektoriatit të Punës z. #DritanYlli. Ai u shpreh: “Mjaft e vlefshme për ne prania në këto aktivitete, sepse ka gjithnjë dicka për të mësuar nga njëri – tjetri, nga modelet apo praktikat më të mira. Ishte kënaqësi takimi me Drejtorin e Inspektoriatit të Punës së Maqedonisë, z.Alajdin Havziu, me të cilin folëm për një bashkëpunim më të ngushtë mes inspektoriateve të punës së të dy shteteve fqinje.”

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al