Shkrimtarja Kozeta Zavalani ka denoncuar në Facebook shoqërimin e djalit të saj tek Teatri Kombëtar.

Zavalani thotë se djali i saj në foto me jelek portokalli është rrëmbyer dhe dhunuar nga policët.

STATUSI NGA KOZETA ZAVALANI

Lironi bijtë nga komisariatet e ndalni dhunën, Zoti ju vraftë, ju që dhunoni fëmijët tanë, që mbrojnë të ardhmen e identitetin kombëtar!

Nuk ka më Teater Kombëtar, ndonëse u mbrojt me trupa njerëzore, që tashmë dergjen spitaleve e komisariateve të dhunuar, ashtu si I’m bir!

Ky me jelek portokallin është I’m bir, kur e rrembyen e dhunuan…Turp për diktaturën që dhunon mbrojtësit e kombit shqiptar! Turp e paçi faqen e zezë