David Trezeguet është emëruar si ambasador zyrtar i klubit të Juventusit.

“David Trezeguet është një ikonë e vërtetë e Juventusit

“Pra, ai është i përshtatshëm për ambasador zyrtar i klubit, duke zgjeruar një lidhje që deri më tani është karakterizuar nga suksesi i mrekullueshëm.

“Për tre vitet e ardhshme, Trezeguet do të përfaqësojë markën e Juventusit në fushën e zhvillimit global të tregtisë.

“ Trezeguet do të jetë ambasadori i përsosur për të vazhduar këtë rritje përmes ngjarjeve globale që përfshijnë tifozët dhe sponsorët”, përfundon njoftimi i Juventusit.

Trezeguet është golashënuesi më i mirë i të gjitha kohërave te Juventusi, ndërsa tani ka marr postin e ambasadorit nëpër botë.