Real Madrid është skuadra e radhës që ka ulur pagat e futbollistëve.

COVID-19 ka sjellë telashe të mëdha edhe në sport, me skuadra gjithandej që po ulin pagat e futbollistëve, shkruan lajmi.net.

Pas Barcelonës, pagat e futbollistëve do t’i ulë edhe Real Madrid.

Real Madrid sipas një komunikate ka bërë të ditur se lojtarët dhe stafi kanë pranuar vullnetarisht të ulin pagat për 10 dhe 20 për qind gjatë kohës së pandemisë.