Falë mediave sociale që na japin mundësinë që të postojmë fotografitë tona, e kemi më të lehtë që të kuptojmë mënyrën perfekte për të dalë në foto.

Dhe më e keqja është që mikesha/miku juaj ka publikuar një foto në të cilën ju dukeni keq, por ajo/ai duket shumë mirë. Tipike!

Por ne kemi 10 këshilla  për t’ju siguruar që të dukeni më bukur në foto:

1.Tregoni anën e majtë të fytyrës suaj.

main-original-600x0c

2.Asnjëherë mos qëndro më pranë kamerës, gjatë një foto në grup.

main-original-600x0c-1

3.Bëni foto në të gjithë gjatësinë, nga një kënd i ulët.

main-original-600x0c-2

4.Përkuleni fytyrën tuaj lehtësisht, që të mos dilni në foto drejtë.

main-original-600x0c-3

5.Bëni foto të ulur nga një kënd më i lartë.

main-original-600x0c-4

6.Prijeni foton që trupi juaj të mbushë gjithë kornizën.

main-original-600x0c-5

7.4 hapa për një buzëqeshje të relaksuar:

1)Mbylli sytë.

2)Merr frymë thellë.

3)Hapi sytë para se të shkrepet aparati.

4)Buzëqesh.

main-original-600x0c-6

8.Vendos gjuhën pas dhëmbëve ndërsa buzëqesh.

main-original-600x0c-8

9.Shiko drejt një drite para se të realizoni foton.

main-original-600x0c-9

10.Thoni “money”, jo “cheese”.

main-original-600x0c-12