Sipas Insitutit të Gjeoshkencave ditën e sotme (e martë dt.29) nuk priten reshje në të gjithë qarqet.

TEMPERATURAT

Sot (e martë dt.29) temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 11 / 20 °C
në vendet e ulëta: 12 / 21 °C
në vendet malore: 6 / 20 °CERA
Sot (e martë dt.29) era pritet të fryjë e lehtë deri mesatare.