Anëtarja e Kryesisë së LSI-së Elona Guri i është drejtuar kryeministrit me anë të një postimi në Facebook ku i thotë se “doktoresha” i ka ngatërruar ilaçet.

Gjithashtu Guri i ka uruar shëndet, pasi sipas saj mendja i ka ikur.

STATUSI I PLOTË

Ah Edi, Edi! Më vjen shumë keq per ty! Te paska ngatërruar “doktoresha” ilaçet, që të bëri të sulmosh “Zërin e Amerikës”. Dhe për çfarë për emërimet te Burgjet. Për kaq pak?! Mendo kur të nxjerrin ato dërgesat e Amerikës, kush e di sa do vjellësh
Kësaj populli i thote: Kur qenit i vjen ngordhja, shkon e përmjerr në derë të xhamisë!
Ah Edi sa keq më erdhi peë
Zoti të dhëntë shëndet, se mendja…