Sekretari i Përgjithshëm i LSI Tiranë, Klevi Pojana ka uruar përmes një postimi në Facebook 28 Nëntorin, ditën e Pavarësisë.

Postimi i Pojanës:

Gëzuar Ditën e Flamurit!

Kush lindi, jetoi dhe vdiq për Shqipëri do të jetë i gjallë në përjetësi!

Zoti e bekoftë Shqipërinë dhe shqiptarët kudo që janë.