Kryetari i LRI Kavajë, Baki Dervishi ka reaguar pa deklaratave të Kryebashkiakut Veliaj ditën e sotme në Kavajë.

Postimi:

E mirëkuptoj lapsusin e Kryetarit të Bashkisë Tiranë që flet në emër të PS Kavajë. Nuk ka faj, flet çfarë i thonë. Thjesht duhet t’i rendisi më mirë fjalët, socialistët e vërtetë kanë ardhur tek LSI e jo LSI paska shkuar tek Partia Socialiste, sepse mesa di unë Kavaja nuk ka më Parti Socialiste.

Emrin ja vendosni vetë, por vetëm Partia Socialiste e Kavajës jo.

25 prilli do të jetë fundi i pazarxhinjve dhe fillimi i epokës së rinisë profesioniste vendimmarrëse!