Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, Endrit Braimllari ka publikuar një foto me një të ri në Drithas të Maliqit.

Krahas fotos së publikuar në Facebook, Braimllari shkruan se duhen vende të reja pune, më qëllim që të rikthehet shpresa te të rinjtë dhe të rejat, për ta bërë Shqipërinë shtëpinë tonë.

Postimi i Braimllarit:

Me Rikën në Drithas të Maliqit.🤝
Më 25 prill hapim vende të reja pune, kthejmë shpresën në vend me qëllim që të rinjtë dhe të rejat ta bëjnë Maliqin dhe Shqipërinë shtëpinë tonë! 🇦🇱