Eurovision 2020 nuk pati garë për shkak të pandemisë së Covid-19.

Këtë vit u shndërrua në “Europe Shine A Light” ku secili shtet dërgoi klipet e këngëve dhe vendi ynë u përfaqësua nga Arilena Ara me këngën “Falling from the sky”.

Mirëpo, kompeticioni duket se do të jetë me mungesa edhe në 2021.

Pas Bosnjës dhe Hercegovinës, Andorës, Sllovakisë, Monakos e Luksmeburgut, Mali i Zi ka vendosur të tërhiqet.

Kështu ka treguar EscToday duke mos dhënë sqarime.