Nga Eriol Braimllari

SPAK është në provë. Institucionet e drejtësisë së reformuar duhet të ngrihen në nivelin e integritetit të synuar në ligjet e miratuara në 2016. Asnjë interes personal nuk duhet të mbajë peng vendosjen në vend të drejtësisë kundër Rilindjes që mundin, djersën dhe pasurinë e popullit po ja fal klientëve të saj. Çdo qindarkë që shpërdorohet sot dobëson, varfëron dhe shpopullon Shqipërinë, ndaj edhe përgjegjësia është personale për këdo.

http://www.panorama.com.al/tirane-elbasan-aktor-fiton-45-milione-usd-ne-arbitrazh-si-i-humbi-shteti-shqiptar-dhjetera-milione-euro-per-paaftesite-e-ministrise/?fbclid=IwAR3SAV7ikmvrS4-r_b6w0_iR_fe2hGBZe3-CGrpbDUEv-7SkJm_hpvBjPLQ