Tërmeti i frikshëm  i ditës së djeshme në Tiranë përveç panikut në popullsi ka shkaktuar dhe dëme të medha.

Ja disa nga pamjet e goditjes se pare të shkaktuar nga Termeti i fuqishem.

ImageImageImageImage