Ish deputetja e LSI-së, Klajda Gjosha zhvilloi ditën e sotme një takim me disa gra në një fasoneri në Tiranë.

Përmes një postimi në Facebook, Gjosha shkruan se mbështetja e fasonerive do të jetë prioritet i LSI-së, në mënyrë që pagat të jenë më të larta dhe punë të jetë më e vlerësuar.

Postimi i plotë:

Sot zhvilluam një takim me gra në fasonerinë që ato punojnë çdo ditë, ku kishin shumë për të ndarë me mua. Çdo ditë ato përpiqen për të siguruar të ardhmen e fëmijëve të tyre. Puna e tyre nuk është aspak e lehtë!

Mbështetja e fasonerive do të jetë një prioritet i yni, në mënyrë që pagat tuaja të jenë më të larta, puna juaj të jetë më e vlerësuar dhe të kemi mundësi të krijojmë më shumë vende pune

#sëbashkumelsi #lsi25prill