I jepet lamtumira e fundit Maks Velos, piktorit dhe arkitektit të pashembull që mbylli sytë dje në moshën 84-vjeçare.

Për shkak të situatës dhe masave të marra për pandeminë, në ceremoninë mortore kanë marrë pjesë vetëm disa miq dhe punonjës të funeralit.