Apple më dha dy njësi shqyrtimi: një iPhone 11 të bardhë dhe një iPhone 11 Pro Max të gjelbër të mesnatës. Sa i përket këtij shkrimi, unë kam pasur të dy telefonat për gati dy javë dhe kam kaluar afërsisht një javë me secilin telefon. Unë gjithashtu kam një përdorues tim të vjetër XR si një mjet referimi.

Jetëgjatësia e baterisë: Një nga pikat më të forta të iPhone 11 është jetëgjatësia e rritur në mënyrë dramatike e baterisë. Unë kam kompromentuar për një kohë të gjatë baterinë time — në një iPhone, iPad ose Apple Watch — sepse duhet të ekzekutoj pajisjet e mia me shkëlqim maksimal të ekranit për të parë. Mund të kaloj një ditë të tërë, duke përdorur telefonin tim normalisht në shkëlqim maksimal, pa stres për ruajtjen e baterisë time apo gjetjen e një lokali diku.

Apple përshkruan iPhone 11 si “vetëm sasia e duhur e gjithçkaje”, iPhoni i  përshtatshëm për të gjithë, por ky etiketim mund të zbatohet po aq lehtë për XR. Edhe sot, XR është një telefon i shkëlqyeshëm nëse mund të bëni pa kamerën e dytë. IPhone 11 është thjesht një iPhone XR më i mirë.