Shërbimi Meterologjik Ushtarak jep lajme të mira për të gjithë ata që kanë planifikuar pushime për 3 ditët në vijim.

Kushtet atmosferike janë të favorëshme si për pushime në bregdet ashtu edhe në mal.

Moti parashikohet të jetë kryesisht i kthjellët e vranësira të pakta kalimatre përgjatë relieveve malore.

Era nga Veriperëndimi-Verilindja 1-10m/s, e cila hera-herës përgjatë vijës bregdetare dhe zonave lugionore do të fitojë shpejtësi deri në 20m/s.

118786209_999200123852660_5148482384330609253_o.jpg
118769234_999200107185995_4249398760809093232_n.jpg
118883838_999200127185993_2966006336156619940_n.jpg