Nga Floida Kërpaçi
LSI, partia e të rinjve💪
Diskutuam për vështirësitë që kanë në arsim, mësimin me turne dhe mbi të gjitha mungesën e shpresës për të ndërtuar të ardhmen në Shqipëri!
↪Arsimi cilësor dhe punësimi i mirëpaguar janë misioni ynë për të rikthyer shpresën tek të rinjtë!
25 prill, rinia e Tiranës dhe Shqipërisë do të votojë për #ShqipërinëERinisë🙏