• Tirana -1 °
 • Durres -1 °
 • Elbasan -1 °
 • Fier 5 °
 • Gjirokaster 10 °
 • Korce -5 °
 • Kruje -1 °
 • Kukes -12 °
 • Lezhe 3 °
 • Sarande 10 °
 • Shkoder 3 °
 • Vlore 6 °
 • Ulcinj 6 °
 • Pristine -2 °

Edhe në Kinë si në shumë vende të botë po rriten rastet me COVID-19. Në 24 orët e fundit vendi ku nisi pandemia e koronavirusit ka regjistuar një rekord të ri ditor, 127 raste.

Të hënën në Kinë u regjistuan 68, raste me COVID-19, të martën 101, të mërkurën 105. Pra çdo ditë kemi rritjeve të rasteve.

Vatra kryesore është në Xinjiang, ku prej një jave janë vendosur masa të rënda bllokimi, duke përfshirë pezullimin e transportit publik dhe fluturimeve, kontrolle në hyrje dhe në dalje të kryeqytetit Urumqi.