Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në qytetin e Beratit, ku një 50 vjeçar ka humbur jetën.

50 vjeçari V.C kishte dalë për të kullotur bagëtitë afër një firme të nxjerrjes së gurëve dekorativë në fshatin Karkanjoz, kur një masiv gurësh e kanë zënë poshtë dhe i kanë marrë jetën.

Bëhet me dije se ai ishte ulur të pushonte poshtë gurëve, por një rrëshkitje e gurëve e ka zënë poshtë.