Ish-ministrja dhe ish-deputetja, Klajda Gjosha, ka akuzuar qeverinë se po shkurton pagat e pensionet, por nga ana tjetër paguan pafund për koncensionet dhe PPP-të.

“Ky është një veprim jo vetëm keqdashës por kriminal“- shkruan Gjosha në Facebook.

Udhëhiqemi nga një qeveri që shkurton rrogat dhe pensionet por nuk ndalet së paguari pafund koncensione dhe PPP!

Ky është një veprim jo vetëm keqdashës por kriminal!” përfundon Gjosha reagimin e saj.