Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi thekson se politikës dhe qeverisjes shqiptare i duhen më shumë gra.
Ajo thekson se gratë do e përmirësojnë Shqipërinë dhe do e kthejnë atë një vend ku të gjithë ndihen si në shtëpinë e tyre.

STATUSI NGA MONIKA KRYEMADHI

Ne kemi nevojë për më shumë gra në politikë dhe qeverisje. Ato gra do ta përmirësojnë Shqipërinë, për ta kthyer në një vend ku të gjithë ndihen si në shtëpinë e tyre.