Kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka vlerësuar punën që Klajda Gjosha bëri gjatë mandatit si Ministre e Integrimit, pasi siç thotë Kryemadhi, falë punës së saj, Shqipëria siguroi statusin kandidat edhe pse qëllimet e Rilindjes ishin larg BE-së. Mesazhi i Kryemadhi është që të gjithë bashkë, me vajza dhe djem si Klajda që kanë vendosur të jetojnë si europianë në Shqipëri, ”do ta bëjmë të mundur integrimin në BE”,- shkruan kryetarja e LSI-së në facebook.

Postimi i plotë

Klajda punoi dhe i siguroi Shqipërisë statusin kandidat edhe pse qëllimet e Rilindjes ishin larg BE, në drejtime të paditura.

Por të gjithë bashkë, me vajza dhe djem si Klajda që kanë vendosur të jetojnë si evropianë në Shqipëri, do ta bëjmë të mundur integrimin në BE.

Të gjithë bashkë për fëmijët tanë dhe për të gjithë ata që kanë sakrifikuar në këtë vend.