Reshjet e dendura të shiut kanë shkaktuar probleme edhe në Berat.

Në aksin rrugor Berat-Polican ka patur rrëshqitje të shumta gurësh, duke u kthyer në një problem serioz për përdoruesit e këtij aksi.

Ndërkaq, edhe në këtë aks pritet ndërhyrja e autoriteteve për të bërë të mundur heqjen e tyre dhe normalizimin e situatës në kalimin e makinave