Vera do të jetë premtuese këtë vit për të gjithë plazhistët.

Sipas meteorologëve, korriku do të hyjë me temperatura të larta që do arrijnë 36-37 gradë celsius.

Korriku pritet të jetë edhe muaji më i nxehtë i verës, ku temperaturat do të kapin vlerat shpeshherë vlerat edhe mbi 40 gradë.

Përfundimisht, korriku do jetë i nxehtë dhe pa reshje.

Ndërkaq, edhe gushti dhe shtatori  pritet të jenë me temperatura më të larta se vlerat normale.