Shërbimi Meteorologjik Ushtarak ka bërë parashikimin e kushteve të motit për ditën e parë të javës.

E hëna do të nisë me diell dhe në mesditë do të shfaqen vranësirat përgjatë maleve.

Reshjet e shiut të izoluara, do të shfaqen në këto zona.

Situatë të paqëndrueshme parashikohet të ketë pjesa më e madhe e vendit, por kjo do të jetë e përkohshme.

Në ditët në vijim, do të mbizotërojë dielli dhe vranësirat përgjatë maleve.

Image