Nënkryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Petrit Vasili thotë se Shqipëria është e fundit për vaksinimet nga Covid.

Në Facebook, Vasili ka publikuar një raport ndërsa shkruan:

Shqipëria e fundit për vaksinimin nga COVID! Shqipëria e para për me të paaftin dhe më mashtruesin kryeministër qe ka!!”