Anëtari i Kryesisë së LSI-së, Klevi Pojana ka reaguar me anë të një postimi në Facebook pas takimit me një grup të rinjsh në Paskuqan.

Pojana shkruan se mbi çdo gjë tjetër, pasuria më e çmuar që ka Shqipëria është rinia!

Postimi i plotë:

Mbi çdo gjë tjetër, pasuria më e çmuar që ka Shqipëria është rinia!

Prandaj ne jemi të vendosur për t’i dhënë çdo të riu dhe të reje në këtë vend më shumë mundësi përfaqësimi real, arsimi cilësor dhe punësimi dinjitoz.

Një qeverisje e përgjegjshme, nga njerëz që e duan Shqipërinë do të hapte derën e rikthimit në atdhe për mijëra të rinj që janë larguar vitet e fundit.

Kjo është bejeta jonë më e madhe.

Sot nga Paskuqani me Bertin, Frenklin, Erisën e Roselën mirëpritëm të tjerë të rinj që i bashkohen uraganit të 25 Prillit.

Ndryshimi do të vijë nga rinia

Mbi çdo gjë tjetër, pasuria më e çmuar që ka Shqipëria është rinia!Prandaj ne jemi të vendosur për t'i dhënë çdo të…

Publiée par Klevi Pojana sur Mardi 22 septembre 2020