Sekretari i Përgjithshëm i LSI Tiranë, njëkohësisht Nënkryetari i LRI Klevi Pojana ka reaguar pas takimit të gjimnazistëve të LRI. Pojana shkruan se 25 prilli dita e referendumit të madh, dita që do i japë rinisë shqiptare fatet e vendit në dorë.

Postimi i plotë:

E jashtëzakonshme energjia, pozitiviteti dhe pasioni i gjimnazistëve të LRI.
Sot gjimnazistët e Tiranës dëshmuan dhe njëherë se zgjedhja e rinisë shqiptare është LRI, është LSI.
LSI lufton për të rinjtë!
#25prilli dita e referendumit të madh, dita që do i japë rinisë shqiptare fatet e vendit në dorë.
Bëhu pjesë e ndryshimit, bëhu pjesë e progresit!
#T‘i_themi_jo_largimit