Sekretari i Përgjithshëm i LSI Tiranë, Klevi Pojana përmes një postimi në facebook, ka publikuar një foto nga takimet e përditshme që ka me qytetarët, ku edhe jep një mesazh.

”Çdo ditë në takime. Forca e së mirës do të triumfojë. Vullnetin e qytetarëve të zakonshëm për një Shqipëri më të mirë nuk e ndal dot asgjë dhe askush. Ndryshimi po vjen”,-shkruan Pojana