Në ditën ndërkombëtare të familjes, Presidenti i Republikës Ilir Meta ka zgjedhur një thënie të mençur në shenjtores shqiptare Nënë Tereza për të dhënë një mesazh. Në një postim në “Facebook”, Meta uron këtë ditë duke sugjeruar me fjalët e Nënë Terezës dashurinë për familjen si një mision të promovimit të paqes.

“‘Çfarë mund të bësh për të promovuar paqen në botë? Shko në shtëpi dhe duaje familjen tënde!’
Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Familjes, me këtë thënie të mençur dhe aktuale në çdo kohë të Shenjtores sonë Nënë Tereza!”, shkruan Meta.