Nga Denis Xibri

Flasin për Reformë Zgjedhore dhe thonë fajin e ka sistemi dhe opozita.

Harruan që LSI ka bërë protesta dhe grevë për këtë sistem dhe ka propozuar vite më parë pikërisht sistemin që është tani në tryezë.

Koha tregoi që LSI kishte të drejtë për këtë sistem dhe sot përplasen me faktet e dështimit.

LSI ka qenë dhe është për një sistem propocional rajonal me bindjen dhe faktet se është i duhuri për demokracinë e votës së lirë në Shqipëri.